NL Doet 2014

​In samenwerking met ons bedrijf hebben vijftien enthousiaste vrijwilligers zich ingezet bij de Mallemolen die wordt beheerd door de Vereniging van Goudse Molenaars.

Het pad rondom deze poldermolen, gelegen in de Wijk Korte Akkeren in Gouda, was dusdanig verzakt dat het hard nodig was om dit op te hogen. Mede door het aangeleverde materiaal en de deskundige hulp van aannemersbedrijf Van Drie Gouda B.V. was het mogelijk deze behoorlijke klus in de korte periode van 4 dagen te klaren.

Toch werd het nog even spannend of de deadline gehaald kon worden want de regenachtige vrijdag dreigde roet in het eten te gooien. Dankzij een “last minute” twitteractie, waaraan zelfs de Goudse burgemeester Milo Schoenmaker zijn steentje bijdroeg, werden er nog een paar extra vrijwilligers gevonden zodat er uiteindelijk getoast kon worden op een geslaagde actie voor NLdoet en een mooi resultaat.

De Mallemolen is gelegen aan het Uiverplein te Gouda (achter Praxis) en is elke zaterdag geopend tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Hier kunt u zelf het resultaat van de NLdoet actie komen aanschouwen of een gratis rondleiding krijgen van één van de aanwezige enthousiaste molenaars die de Vereniging van Goudse Molenaars rijk is.